Nieuwsbericht
Volgende wedstrijd

zaterdag 2 juni: toernooi in Opeinde. Aanvang 12.40 uur. Einde 15.00 uur. Vertrek: 11.15 uur. V...

 
B1 Portaal

Laatste nieuws
Sat 09 Jun
B1 wint toernooi Zuidhorn

Zowel de A1, B1 en B2 waren vanmiddag actief bij het toernooi in Zuidhorn. Met een beperkt aantal sp...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

ONR wint toernooi ON Groningen

Thu 28 Dec, 16:55





Donderdag 28 december 2006

Om 12.00 uur werd begonnen met de eerste wedstrijd van het toernooi. De openingswedstrijd was voor ON. Zij lieten gelijk zien een goede ploeg te hebben. Om 12.30 u speelde ONR haar eerste wedstrijd ook zij lieten zien tot veel in staat te zijn deze middag. De wedstrijd tegen Neptunia werd beslist door een doelpunt van Henrike. De volgende wedstrijd van ONr was tegen de Vogels. Deze wedstrijd werd gewonnen met 2-1. Doelpunten waren er voor Jakko en wederom Henrike.

Ook ON bleef zijn wesdstrijden winnen. De derde wedstrijd, tegen ON, zou beslissend kunnen zijn voor het toernooi. Het werd een gelijkopgaande strijd. On scoorde de 1-0. Op het moment dat onze keeper gewisseld werd voor een veldspeler, scoorde Marco de 1-1. met een goede inzet werd deze score vastgehouden tot aan het einde van de wedstrijd.

Direct na de wedstrijdtegen ON moest ONR aantreden tegen Helpman. Ook tijdens deze wedstrijd waren de spelers goed op dreef. Na een assist van Willem wist Marco het doel weer te vinden. Dit werd gevolgd door een assist van Henrike en wederom wist Marco de bal tegen het net te krijgen. Ook Helpman wist één keer een doelpunt te maken. Eindstand 2-1. Er bleef spanning in het toernooi.

De laatste wedstrijd van ONR was tegen Gorecht. In deze wedstrijd wist Willem het doel te vinden en werd het ONR doel schoon gehouden.

terwijl ONR al zijn wedstrijden gespeeld had moest ON nog twee wedstrijden spelen. Er was al berekend dat ON in ieder egval één wedstrijd minimaal moest gelijk spelen wilde ONR dit toernoi winnen.

De wedstrijd van ON tegen Helpman was erg spannend. Helpman speelde goed en maakte het ON erg lastig. Er waren zeker kansen voor Helpman. Toch was het ON die aan het langste eind trok. Zij wonnen deze wedstrijd met 1-0.

De laatste wedstrijd van het toernooi zou bslissend zijn voor de toernooiwinst. ON speelde deze wedstrijd tegen Neptunia. Neptunia begon fel en goed aan de wedstrijd. Ze wisten al snel de 1-0 op het scorebord te zetten. Niet lang darna gevolgd door de 2-0. fel aangemoedigd door de ONR-spelers gingen ze door. ON wist de 2-1 te scoren. Neptunia hield de laatste vijf minuten stand en de laatste wedstrijd te winnen met 2-1.

Dit betekende de ONR B1 dit toernooi met dertien punten op zijn naam wist te zetten. Met ook het minst aantal tegendoelpunten. Een uitstekende prestatie van het team!!

Gefeliciteerd!!!!

 








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie